Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Garcia Albiol renega del PP

Per què Xavier Garcia Albiol té possibilitats de tornar a ser la llista més votada a Badalona i tornar-se a fer amb l’alcaldia de la ciutat? Perquè intenta actuar de manera autònoma, sense recordar que és el candidat del PP, una formació destinada a registrar una gran caiguda a les municipals i autonòmiques d’aquest maig arreu de l’Estat.

Redacció
Redacció 13/04/2015

S'han oblidat de posar la gavina

De fet, els últims pamflets que els militants populars a Badalona han repartit aquest cap de setmana pels mercats són sorprenents: enlloc hi ha una referència al PP, ni tan sols el símbol del partit. S’ha oblidat el dissenyador del díptic de posar la gavina, o és que no interessa? ‘Alcalde Albiol’ i ‘La recepta funciona’ són de moment els lemes de la campanya. Les tanques publicitàries que van aflorar fa uns dies a la ciutat i que la Junta Electoral ha instat a retirar sí que feia referència al partit, però de manera molt discreta.

Lluny del discurs de Sánchez-Camacho

Albiol va respondre a les acusacions d’amagar la pertinència al PP en una entrevista a l’ARA la setmana passada: “Jo no me n’amago, i a més tothom sap de quin partit sóc, però a Badalona molta gent que no combrega amb el PP em va donar suport fa quatre anys i ara encara més gent s’hi està sumant”. D’altra banda, el discurs del candidat a repetir al càrrec municipal continua basat en la immigració, molt lluny del soroll carregant contra el procés i la independència que monopolitza el discurs de Sánchez-Camacho.