Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

García Albiol reconeix que les sigles del PP resten

Xavier García Albiol aspira a tornar a ser primera força a Badalona i un dels punts forts de la seva campanya és amagar que el seu partit és el PP. El logotip dels populars ha desaparegut per complet, i els eslògans es limiten a esmentar la tasca de l’alcalde. De fet, el propi García Albiol ha reconegut aquest matí a RAC1 que les sigles del PP “cotitzen a la baixa, ja que els grans partits no estan en el seu millor moment”. 

Redacció
Redacció 11/05/2015

Estirada d'orelles al PP

A més, ha estirat de les orelles a la seva formació mentre es queixava que la Guàrdia Urbana de Badalona no té gaire marge d’acció: “Hi ha un problema de legislació de tots els partits que han governat Espanya, començant pel meu partit, el PP, ja que són permissius respecte a la gent que no ens comporta”. Albiol no portarà Mariano Rajoy a cap míting a Badalona, mentre que Sánchez Camacho només anirà a l’acte central del PP badaloní aquest diumenge.

“Els teus eslògans em repugnen”

El líder dels populars a la tercera ciutat del país ha incendiat la campanya aquest cap de setmana instal·lant grans cartells amb el lema “limpiando Badalona”. Tot i que l’alcalde ha dit que ningú l’ha parat al carrer per queixar-se dels anuncis, Twitter en va ple. Un dels tuitaires piulades il·lustres que s’ha mostrat indignat és Jordi Évole, que li ha etzibat: “Tornaràs a guanyar, però els teus eslògans em repugnen. El fi no justifica els mitjans”. Albiol s’ha defensat dient que no vol netejar Badalona d’immigrants, sinó de gent que no es comporta amb civisme.