Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Garcia Albiol, només en castellà

Xavier Garcia Albiol, polític badaloní del PP que aspira a arribar a l’alcaldia del municipi, ja està en campanya. Albiol, àlies rocky, s’ha fet conegut pels seus cops de puny […]

Redacció
Redacció 31/01/2011

Xavier Garcia Albiol, polític badaloní del PP que aspira a arribar a l’alcaldia del municipi, ja està en campanya. Albiol, àlies rocky, s’ha fet conegut pels seus cops de puny contra uns manifestants contraris al PP i per les seves propostes en matèria immigratòria que rivalitzen amb Josep Anglada. Per començar a fer boca de la batalla electoral que lliurarà el proper mes de maig amb la resta de forces polítiques del consistori, que ja han declarat que faran el que calgui per no veure al popular amb la vara d’alcalde, Garcia Albiol s’ha submergit en el món d’Internet amb l’estrena del seu nou portal. En el web s’hi pot veure un recull de notícies que tenen al grup popular de Badalona com a protagonista així com també s’hi poden llegir alguns dels arguments que el líder popular utilitzarà per intentar assaltar l’Ajuntament badaloní. Només dos regidors el separen d’aquesta fita i el polític no vol deixar escapar aquesta oportunitat. La web, semblaria doncs una bona eina si no fos pel fet que només està en un idioma.

Malgrat que s’indica la possibilitat de poder consultar el web en català i castellà, la realitat mostra que el líder del PP a Badalona pensa i actua només en castellà. Així, un cop entrats a la pàgina i escollida l’opció de l’idioma de Catalunya, ens adonem de l’enganyifa. Per molt català que s’hi esculli, la web apareix sempre, impassible, en castellà. Una nova mostra de la incoherència del PP en matèria de llengües. O de coherència amb el seu discurs, és clar.