Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Fuentes, Duran i el suport a Zapatero

S’acosta el final de curs radiofònic, i com passa al futbol a les ràdios catalanes també hi haurà exàmens, fixatges i substitucions. Properament començarem a explicar-vos com s’articularan les graelles […]

Redacció
Redacció 31/05/2010

S’acosta el final de curs radiofònic, i com passa al futbol a les ràdios catalanes també hi haurà exàmens, fixatges i substitucions. Properament començarem a explicar-vos com s’articularan les graelles de la propera temporada.

Divendres, Manel Fuentes arrencava el Matí amb un editorial radiofònic en què lloava CiU, i en concret a felicitar Duran i Lleida arran de l’abstenció del grup parlamentari de CiU en la votació al Congrés dels Diputats que va permetre salvar Zapatero i aprovar la seva tisorada.

En la seva prèdica, Fuentes arribava a assegurar que ‘Duran i Lleida no és el polític espanyol més valorat perquè sí’, canviant l’animadversió tradicional que es tenen amb el líder d’Unió que vam poder escoltar -entre altres ocasions- una entrevista d’ara fa dues temporades. ‘Una vegada més Convergència [aquí es va deixar Unió] va actuar amb total responsabilitat i amb un gran sentit d’Estat’ assegurava divendres el conductor de El Matí de Catalunya Ràdio.

‘Saben que les mesures arriben tard, que no són totes les que necessitem’, prosseguia Fuentes, ‘que els socialistes han fet possible la comissió d’investigació sobre el cas Palau i que alguns altres incompliments per part seva han fet que Artur Mas encara no sigui president de la Generalitat, però ahir van ajudar a salvar un match ball a l’economia del país. Des d’aquí el nostre reconeixement’.

A banda que li agradi més o menys Duran Lleida quan salva Zapatero, el que Manel Fuentes sí que hauria de tenir clar a quin país es refereix quan diu ‘l’economia del país’. És allò dels marcs de referència. Catalunya Ràdio, la ràdio nacional de Catalunya.