Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Francesc Antich promet ajudes per a les empreses per frenar la crisi

|

- Publicitat -

Així mateix, el president Antich, ha anunciat avui l’aprovació en breu d’una línia d’ajuts de 16 milions d’euros per avalar préstecs a petites empreses i una partida inicial d’1,5 milions per a garanties bàsiques per a persones amb necessitats.

En el seu discurs del debat sobre l’orientació política general de l’Executiu, Antich ha anunciat també la creació d’una comissió amb representants dels consells i ajuntaments per establir les reformes necessàries per dotar d’agilitat i eficiència a totes les administracions i la preparació d’un decret llei per simplificar i accelerar els processos administratius en projectes d’interès general que necessitin resposta immediata.

Publicitat

Antich ha garantit la transparència en l’administració pública perquè ni un euro del contribuent sigui desviat cap a interessos privats. Per aquesta raó, ha recordat que el Govern ultima una llei del sector públic que asseguri la necessària fiscalització de les empreses públiques, una norma que té com objectiu evitar que es repeteixin pràctiques corruptes com les que esquitxen la política balear.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut