Dimarts, 18 de Febrer de 2020 - Edició 572
La República

Fracassa la manifestació ultra del 12-O

L’espanyolisme recalcitrant que representen el PP i C’s ha necessitat de l’extrema dreta per portar gent a la concentració d’aquest 12 d’octubre a les 12 del migdia a la Plaça Catalunya, els mateixos organitzadors ja han recorregut a un munt d’excuses per justificar la poca assistència, i han advertit que ningú la vulgui comparar amb la manifestació del 11s2012. Ni tant sols els autocars vinguts de fora de Catalunya garanteixen una representació significativa de la concentració. PP i C’s hauran d’anar amb compte per tal que l’extrema dreta no acapari com a seva una concentració convocada amb molts mitjans però, amb un resultat ridícul.

Redacció
Redacció 11/10/2012

Ni els bons ciutadans que se senten espanyols aniran a una concentració convocada per l’extrema dreta i utilitzada pel PP i C’s per treure’n redits polítics

La radicalitat i la bogeria desfermada des de Madrid i augmentada pel PP i C’s en les seves intervencions a mitjans de la caverna mediàtica ha comportat que fins i tot aquells que se senten espanyols vegin una bogeria anar a una concentració protagonitzada per ultres espanyols, compartir manifestació amb falangistes, ultrasur i altres bandes violentes. Tot plegat, tant sols por ser possible per la situació de desesperació en que es troben els populars i Ciutadans, superats per les conseqüències de l’èxit de la manifestació del 11 de setembre però, sobretot, pel fet que l’independentisme ha guanyat la centralitat política, fins i tot la bona gent que se sent espanyola té plena confiança en tot el procés cap a l’estat propi, i no se sent identificada amb la deriva fatxenda dels partits encapçalats per Sánchez Camacho i Albert Rivera.

El fracàs del PP i Ciutadans, necessiten de l’extrema dreta per convocar una manifestació

La deriva de Sánchez Camacho i Albert Rivera els ha obligat a pactar amb l’extrema dreta i amb els sectors més feixistes per tal de portar uns milers de persones a la celebració del dia de la hispanitat. Ho han vestit amb una plataforma cívica però finançada pel PP i C’S, i amb l’aportació d’alguns empresaris que enyoren la dictadura franquista.

El fracàs de la manifestació demostra el cada cop més residual paper dels partits que neguen l’exercici de la democràcia als catalans

La convocatòria de demà és la prova evident que a Catalunya tant sols una minoria s’oposa a l’exercici del dret a l’autodeterminació, confirma que les afirmacions de Sánchez Camacho i Albert Rivera sobre l’existència d’una majoria silenciosa que no vol la independència de Catalunya és una veritable falsedat, el fracàs de demà deixa amb el cul a l’aire a tots aquells que diuen que els independentistes són una minoria, doncs resulta que la veritable minoria són els que demà seran a la manifestació, el seu fracàs és l’èxit d’un poble que vol exercir el seu dret democràtic.

Relacionats