Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Forcadell: “Demà començaré a pensar en les llistes electorals”

Carme Forcadell viu amb la mateixa intensitat de sempre les últimes hores com a presidenta de l’ANC abans que demà els membres del nou secretariat nacional decideixin a Cardona qui la succeirà. De fet, ha dit que encara no ha pensat què farà quan ja no sigui presidenta de l’entitat. Sobre la possibilitat d’implicar-se en alguna candidatura de cara al 27-S, ha dit que no té res decidit: “Demà començaré a pensar en les llistes electorals”. 

Redacció
Redacció 15/05/2015

Satisfeta i contenta

Sobre els candidats a succeir-la, Carme Forcadell no s’ha volgut pronunciar i s’ha mostrat tranquil·la perquè, segons ella, el secretariat nacional escollirà “el millor president o la millor presidenta”. L’encara líder de l’Assemblea s’ha mostrat satisfeta i contenta amb el llegat que deixa, però ha reconegut que se’n va “amb una mica de recança”, perquè hauria volgut continuar al càrrec fins el 27-S.

Enèsima provocació de l'Estat

L’encara líder de l’Assemblea ha demanat a la gent i als municipis penjar estelades a tot arreu, també a espais públics, com a reacció a la imposició de retirar banderes independentistes de la Junta Electoral Central. Forcadell ha dit que “això és una clara provocació, l’Estat espanyol ens està provocant contínuament”.