Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Fomentar l’odi i trencar la convivència, el #fullderuta de @societatcc

Societat Civil Catalana (SCC) ha valorat aquest dilluns el preacord sobre el full de ruta signat fa una setmana entre CDC, ERC, Reagrupament, l'ANC, Òmnium i l'AMI. “L'itinerari no és ni legal ni democràtic, i suposa un risc per a la convivència”, han assegurat des de SCC en un comunicat de set punts. Ho diuen ells, una entitat gens arrelada al territori, que representa una minoria i que fomenta les actituds franquistes i antidemocràtiques. Saben que són minoria i no ho accepten.

Redacció
Redacció 06/04/2015

@Societatcc és l’eina darrera de la desesperació de l’Estat Espanyols i els lobbys unionistes per intentar rebentar el procés independentista

Declaracions com aquestes demostren el perfil “neofranquista” d’una entitat que no representa quasi a ningú però que té el suport d’un estat i dels mitjans contraris el procés inclosos els catalans. “Suposa un risc per a la convivència perquè desconeix i atropella en bloc la legalitat mitjançant la creació d'institucions alternatives que no la reconeixen. Es crea de fet una situació de rebel·lia de conseqüències greus i imprevistes”, han continuat des de l'entitat unionista, que també assegura que no hi ha una majoria social a Catalunya que justifiqui un preacord tan “radical i subversiu”. Mentides pagades des de l’estat per trencar un procés de base clarament democràtica.