Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Flores confirma que el túnel de Vielha estarà obert abans de la campanya d’esquí

El túnel de Vielha estarà obert al trànsit abans que comenci la campanya d’esquí. Així ho ha confirmat el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Ángel Flores, després de la reunió institucional que ha mantingut amb el president de la Diputació. Jaume Gilabert s’ha mostrat més optimista i ha assegurat que la infraestructura podria entrar en funcionament abans que acabi aquest mes de novembre. Els dos han destacat ‘l’estreta col·laboració’ que existeix entre l’ens provincial i el govern de l’estat espanyol.

Redacció
Redacció 06/11/2007

El subdelegat del govern de l’estat espanyol a Lleida, José Ángel Flores, ha afirma que el túnel de Vielha estarà obert al trànsit abans que comenci la campanya d’esquí. El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert ha assegurat, donant peu a les afirmacions del subdelegat, que la infraestructura podria entrar en funcionament abans que acabi aquest mes de novembre.En la reunió també han tractat diferents temes relacionats amb les infraestructures, com la futura autovia de la Vall d’Aran o el traçat de l’autovia paral·lela a la N-240.

Gilabert també ha aprofitat la trobada per demanar actuacions de reparació i millora de l’actual N-260 a l’alçada del Port de Perbes, que està ‘en una situació precària’.