Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

Fira de Barcelona creu “essencial” que la ciutat disposi d’un aeroport “potent”

|

- Publicitat -

En una entrevista concedida a Catalunya Informació, Bonet ha dit que “gran part dels moviments del futur vindran per aire”, raó per la qual és necessari que Barcelona disposi d’un “bon” aeroport. En aquest sentit, la futura T-Sud de l’aeroport del Prat es presenta per a Fira de Barcelona com a “molt important” perquè el que ha de procurar “és obrir l’aeroport als vols internacionals”. Bonet considera “normal i lògica” la competència de les companyies per entrar en la T-Sud.

Publicitat

Josep Lluís Bonet ha dit que les comunicacions amb la Fira “han anat millorant” i ha posat com a exemple l’obertura avui de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat “a 150 metres d’un dels pavellons”.

El president de Fira de Barcelona es mostra “molt satisfet” de com evoluciona aquest any perquè “els objectius s’estan complint de sobres”. “Tots els salons que s’han fet aquest any, han anat molt bé”, ha assenyalat. En aquest marc, qualifica d'”excel·lent notícia” que el saló Bread & Butter hagi anunciat que es farà en exclusiva a Barcelona, cosa que “vol dir que la potència de Barcelona com a ciutat de fires ha guanyat una altra vegada” en haver aocnseguit la de “moda urbana més important”.

Bonet remarca que la Fira de Barcelona “és líder en salons professionals a Espanya i està en la ‘Champions’ a Europa” i insta a “obrir un horitzó cap als salons de públic, que tenen grans possibilitats de futur”. De fet avui comença Construmat, que ocuparà la totalitat de les instal·lacions de la Fira.

El president de Fira de Barcelona ha dit que “estem immersos en una tercera fase i última” del Pla Estratègic de la Fira, que “farà que tinguem dos pavellons més i un auditori el 2009”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió