Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Finalment no hi haurà amistós de la Selecció catalana al 14 d’octubre

Com es sol dir, han guanyat la batalla però la guerra no s’ha acabat. La Selecció catalana i la Federació Catalana de Futbol seguiran lluitant amb l’ajuda del poble a que algun dia, puguem gaudir dels nostres drets sense imposició de ningú. El fet de no haver pogut aconseguir un rival d’entitat i que es descartés un combinat africà com a possible equip contrari perquè molts jugadors foren amenaçats de sanció si jugaven per la RFEF, ha fet desistir la Federació Catalana del seu objectiu, ja que no hi ha temps material per celebrar el partit. Ara, la Federació començarà a treballar en el proper compromís de Catalunya, el 29 de desembre, segurament a Euskadi.

Redacció
Redacció 04/10/2007

L’àrbitre ha pitat el final del partit massa d’hora. No ha pogut ser. La Real federació Espanyola de Futbol (RFEF)se n’ha sortit amb la seva. Però no siguem tremendistes, potser han guanyat el partit, però la lliga encara no.

El fet que alguns jugadors del Costa d’Ivori estiguessin amenaçats de represàlies, cosa que comportava un equip de nivell baix, ha fet desistir finalment la Federació Catalana de Futbol (FCF) dels seus intents, que s’han allargat fins a la tarda d’aquest dimecres. Ara, la Federació començarà a treballar en el proper compromís de Catalunya, el 29 de desembre, segurament a Euskadi. La Federació Catalana anunciarà oficialment en les pròximes hores que el partit no es juga.

La Federació Catalana de Futbol no ho ha fet oficial, perquè abans vol informar de la decisió final la Secretaria General de l’Esport. Quan compleixi aquest tràmit, segurament aquest dijous, es difondrà la notícia.

El partit del poble

Elpartitdelpoble va presentar una interessant i provocadora proposta. Ja que les institucions espanyoles, en aquest cas la Real Federació Catalana de Futbol Espanyola, no han deixat que la nostra selecció, la catalana, diputi un partit serà la gent de poble qui el disputarà. Si finalment, reben el suport necessari, el partit es disputaria el 14 d’octubre, ta li com estava previst el de la nostra selecció. Aquí directe!cat us va explicar més detalladament la notícia i com hi podeu participar.