Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Ferran: ‘Amb el temps es reconeixerà l’acció positiva de Montilla’

La Catalunya oficial i els seus protagonistes és la diana en la qual el diputat Joan Ferran hi dispara els dards del seu darrer llibre ‘El Quadrienni dels bàrbars. Dietari subjectiu d’una legislatura’. Ferran, ataca també diversos dirigents del sector més catalanista del PSC com Ernest Maragall, que el critica per haver fet bons els comentaris que titllaven el tripartit com un ‘desgavell’. ‘No és normal que confirmis les idees dels teus adversaris’ ha reblat Ferran en una entrevista a RAC1. En el llibre, Ferran també hi explica algunes de les interioritats del govern de José Montilla, de qui diu que ‘amb el pas dels anys se li reconeixerà la seva acció positiva’.

Redacció
Redacció 08/01/2011

El diputat al Parlament pel PSC Joan Ferran ha publicat el llibre ‘El Quadrienni dels bàrbars. Dietari subjectiu d’una legislatura’, en què fa una crítica directa a la Catalunya oficial i als seus principals protagonistes, inclosos dirigents del sector més catalanista del PSC. El que més rep és l’exconseller d’Educació Ernest Maragall, que es acusat per Ferran d’haver validat les tesis dels rivals polítics sobre el ‘desgavell’ que suposava el tripartit. Segons el diputat socialista al Parlament, aquest fet ‘no és normal’.

En una entrevista a RAC1, Ferran ha explicat quin és l’objectiu del seu llibre on hi apareix alguns episodis inèdits sobre el govern de Montilla. Ferran ha fet una aferrissada defensa de l’expresident de la Generalitat, de qui ha dit que d’aquí uns anys ‘se li reconeixerà la seva acció positiva’.