Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Fernández Díaz creu que Laporta torna a ERC el favor del ‘pelotazo’ del miniestadi

Alberto Fernández Díaz s’ha referit en roda de premsa a la polèmica desfermada al voltant de Solidaritat Catalana per la Independència i Joan Laporta. Per Díaz, alcaldable del PPC a la ciutat de Barcelona, el quid de la qüestió es troba en el pla de requalificació del miniestadi que va ser aprovat pel ple municipal quinze dies abans de les eleccions que van posar fi al mandat de Laporta al Barça. Malgrat que cap dels candidats opositors al laportisme en les eleccions per la presidència del Barça el ratificava, aquell pla va prosperar gràcies al suport d’Esquerra Republicana de Catalunya al ple municipal. Segons Díaz, Laporta estaria retornant ara el favor del ‘pelotazo’ a la formació republicana. 

Redacció
Redacció 04/03/2011

L’alcaldable a l’Ajuntament de Barcelona pel PPC Alberto Fernández Díaz no ha volgut evitar fer referència a la polèmica desfermada els últims dies el voltant de Joan Laporta i la coalició independentista de Solidaritat.

Per Díaz la polèmica és una maniobra que va en dos sentits. Per una banda, Laporta estaria retornant el favor que els republicans li van fer quan van votar a favor del pla de requalificació dels terrenys del miniestadi en un moment en que cap dels presumibles futurs presidents del Barça el ratificava.Per una altra Esquerra estaria creant una cortina de fum que amagués que ells havien estat el principal suport del PSC a l’Ajuntament de Barcelona durant les últimes legislatures. En opinió de Díaz tant Joan Clos com Jordi Hereu han governat gràcies ‘a que hi ha hagut un tripartit de govern o de fet’