Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Felipe González titlla l’independentisme de “liquidacionista”

Al “Curro Jiménez” de la política, segons definia Alfredo Pérez Rubalcaba aquest matí a Felipe González, no li agrada la democràcia quan aquesta no rema favorable als seus interessos. En un esmorzar informatiu on han assistit altres velles glòries com Solchaga o Barrionuevo, González ha intentat fer creure que la independència no té cabuda dins l’espai democràtic.

Redacció
Redacció 08/05/2015

68 diputats + 1 no són majoria absoluta

González ha posat en dubte que una majoria d’escons sigui suficient per declarar la independència, i ha qüestionat els partits del full de ruta: “Això no són forces emergents, són gent que se suposa que tenen experiència democràtica. Imaginin el component d'irracionalitat al que porta el liquidacionisme en qualsevol de les seves formulacions”, ha dit.

El qui presumptament fou l’impulsor dels GAL, i un dels dinamitzadors de la corrupció generalitzada a tot l’Estat, ha qüestionat de “liquidacionistes” i “irracionals”, aquells qui volen fer ús de totes les eines democràtiques que tenen al seu abast per exercir la sobirania que l’Estat que va dirigir els nega sistemàticament. González no creu que 68 diputats + 1 tinguin l’autoritat suficient per declarar la independència, però si que l’atorga als partits unionistes que no arribarien als 50 diputats.

Relacionats