Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Felip Puig reclama que rellevin a Saura de la responsabilitat de desplegar l’Estatut

|

- Publicitat -

En una entrevista a RAC1, Puig ha aconsellat al president Montilla que ‘si pensa en el país i en la dignitat institucional, hauria de fer una petita crisi de Govern i apartar Saura de les seves responsabilitats’. En aquest context, ha ressaltat que el líder d’ICV, en ‘un excés de protagonisme’, va dur a terme ‘una reunió estiuenca que va facilitar, una vegada més, l’incompliment de l’Estatut per part del govern espanyol’. ‘Saura ha fet el ridícul políticament i ha estat un irresponsable institucionalment’, ha destacat Puig.

Així mateix, s’ha mostrat convençut que ‘hi haurà pacte abans de final d’any’ sobre el nou model de finançament. No obstant això, ha dit que té ‘poques esperances que sigui un bon acord’. ‘La negociació no està ben encarrilada i el PSOE té la voluntat de no complir l’Estatut’, ha manifestat.

Publicitat

El dirigent de Convergència ha recordat que Montilla va ser ‘el primer traïdor de l’Estatut’ quan era ministre d’Indústria, quan va presentar, ha explicat, tot un seguit d’esmenes a Madrid sobre el text estatutari aprovat pel Parlament.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut