Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Felip Puig planteja aprofitar la crisi per fer ‘reformes estructurals’ en l’economia

El secretari general adjunt de CiU, Felip Puig, ha reclamat avui als governs espanyol i català que s’aprofiti l’actual situació de crisi per abordar ‘reformes estructurals’ en l’economia. Segons ell, la situació actual requereix mesures ‘ràpides i amb coratge’.

El dirigent convergent ha afirmat que cal aprofitar la situació per abordar reformes ‘a fons en el camp laboral, de la fiscalitat, de la productivitat, dels valors i de l’aproximació política a la realitat’.

Redacció
Redacció 20/11/2008

Segons Puig, ‘no pot ser que unes mesures necessàries i imprescindibles s’estiguin adoptant ara després que fa sis mesos les reclamés CiU com l’ajornament del pagament d’impostos i mesures per a la liquiditat de les empreses’.
Puig ha participat avui en el col·loqui organitzat pel Fòrum Empresarial del Llobregat, que ha reunit una vintena d’empresaris de l’Hospitalet i del Baix Llobregat. Ha traslladat als empresaris la ‘convicció’ que Catalunya sortirà de la crisi, ‘però més o menys de pressa en funció de qui estigui en el timó de la nau en un moment de dificultat’.

Puig ha defensat els valors ‘del rigor, l’autenticitat, l’austeritat, la qualitat i l’excel·lència’ en la política. ‘Si no s’imposen aquests valors, difícilment es podran traslladar en els lideratges que el món empresarial i la societat estan reclamant de la política’, ha afirmat Puig. Alhora, ha assegurat que ‘ha arribat l’hora de la bona política, i CiU té bones oportunitats’.