Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Fainé, Alemany i Gabarró en el punt de mira d’Empresarios de Cataluña

Josep Bou, el nou president de l’entitat unionista, Empersarios de Cataluña, en una entrevista al digital Vozpópuli d’aquest diumenge, assegura que volen enviar a Fainé, Gabarró i  Alemany el seu missatge en contra la independència perquè el traslladin al president Mas. “Hem parlat amb els grans empresaris i sabem que alguns no s’atreveixen a sortir per por”  diu Bou que apunta que la raó de la por d’aquests grans empresaris a enfrontar-se al govern de al Generalitat es deu als contractes que tenen amb l’administració o a les subvencions que reben, i es mostra comprensiu: “s’ha d’entendre perquè depenen d’això”.

Redacció
Redacció 23/03/2015

“Lluitem contra el poder democràticament constituït a Catalunya”

Bou assegura que han de lluitat contra el president Mas democràticament escollit o contra Trias perquè “el principi de neutralitat i legalitat ha estat abandonat per ells, governen només per a un terç dels catalans la resta estem a la intempèrie”.
 
“Volem explicar a les més de 600.000 empreses catalanes els avantatges de mantenir-nos dins d'Espanya”.

L’objectiu de l’entitat segons Bou, és implantar-se a tot el territori català i arribar a les grans empreses, els emprenedors i les PIMES per explicar-los els avantatges de continuar dins d’Espanya. “L'objectiu no pot ser la inestabilitat de la separació sinó que Catalunya lideri econòmica i socialment Espanya” considera Bou.