Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Explicant un acudit d’andalusos Ryanair regala un bitllet per anar a Granada

Sense dubte una bona operació de màrqueting la que ha fet Ryanair. Fa una setmana regalava bitllets d’avió per viatjar a Barcelona a tot aquell andalús intrèpid que expliqués acudits sobre catalans. Ara ha estat el torn de la revenja “humorística” catalana ja que la companyia ha regalat als 200 primers valents que s’han desplaçat a la sucursal de la companyia a Barcelona i han explicat un bon acudit sobre andalusos.

Redacció
Redacció 26/07/2007

La setmana passada, directe!cat es va fer ressò que la companyia Ryanair regalava bitllets d’avió per venir a Barcelona a tots els andalusos que expliquessin un acudit de catalans. Ara és el nostre torn.

Si algun català tenia ganes d’anar a Granada gratuïtament, que no ha dubtat en presentar-se a la sucursal de la Plaça Molina de Barcelona, avui dijous 26 de juliol, a les 12 hores, portant un cartell amb un acudit de bon humor andalús i fer una cua ordenada.

Així, la companyia irlandesa regalarà als primers 200 atrevits un bitllet i així podran viatjar de franc a la bella ciutat andalusa i el seu encant. Els bitllets són per a volar a partir del 4 de novembre i l’abonament són per a dues persones, anada i tornada.

Com sempre s’ha de llegir la lletra petita, no estan incloses les taxes, càrrecs i impostos.