Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Experts en Jaume I de la UIB es reuneixen avui en un seminari sobre el monarca a Alacant

|

- Publicitat -

La trobada té per objecte ‘abordar l’anàlisi i posada al dia dels estudis sobre Jaume I i la seva època per la transcendència dels processos polític-territorials i les activitats culturals, socials i econòmiques en el context valencià, ibèric i europeu’.

Les jornades compten amb la participació de reconeguts especialistes procedents d’universitats i instituts d’investigació nacionals i internacionals, com la Universitat de Califòrnia-Los Angeles (UCLA) als Estats Units, la Université du Tolosa i les universitats de Saragossa, València, Illes Balears, Múrcia, Sevilla i Autònoma de Madrid. A més, intervindran alguns membres del grup d’investigació de la Universitat d’Alacant ‘Poder públic, societat i cultura en el regne de València, segles XIII-XV’.

Publicitat

Dirigit de manera conjunta pels professors de la Universitat d’Alacant, José Vicente Cabezuelo i Juan Antonio Barrio Barrio, el seminari està dirigit als estudiants universitaris, de manera particular als qui cursen Història i Humanitats i, especialment a tots aquells interessats en l’Edat Mitjana.

El curs té la possibilitat d’un servei d’autobús gratuït per als matriculats, que es preveu parteixi des de la Universitat d’Alacant cap a la Seu Universitària de La Nucia. Els alumnes que realitzin el seminari podran incorporar al seu expedient acadèmic dos crèdits de lliure elecció, segons van precisar les mateixes fonts.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut