Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Exmembres i dirigents de La Crida es retrobaran a Barcelona per debatre sobre el futur del país

El proper 18 d’ocubre està previst que es reuneixin en un cèntric restaurant de la ciutat de Barcelona alguns dels qui van ser dirigents o militants de La Crida a la Solidaritat, la plataforma de l’activisme catalanista que durant la dècada dels 80 va ser la punta de llança de la societat civil en pro de la normalització de la llengua i la cultura catalanes.

L’objectiu, segons expliquen els impulsors, és ‘retrobar tot un grup de gent que va iniciar-se en l’activisme independentista a La Crida i que han acabat dispersats en partits polítics, organitzacions socials o el món de l’empresa’. Pels promotors de l’encontre ‘és molt important aprofitar el potencial dels militants de La Crida que mai han deixat de treballar pel país. Ara Catalunya es troba en una cruïlla i amb molts d’ells havíem parlat més d’un cop de fer una trobada d’excridaires per tal d’analitzar la situació del país i veure en què podem sumar forces i complicitats en qüestions tan importants com el finançament o la retallada de l’Estatut per part del Constitucional’.

Entre els assistents que ja han confirmat la seva assistència s’hi troba l’exlíder de la Crida i d’ERC i avui a l’executiva de Convergència, Àngel Colom; el director de la Fundació Bofill i proper a ICV o l’actual President d’Esquerra, Joan Puigcercós. Els organitzadors creuen que poden arribar amb facilitat fins al mig centenar d’assistents.

Redacció
Redacció 13/10/2008