Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Evitar el correu brossa serà més fàcil

La companyia suïssa Fastnet SA presenta MailCleaner Versió 3, la seva solució Antivirus / Antispam. Prioritat número 1: la simplicitat. Més del 90% dels missatges que arriben a servidors de correu empresarials són no desitjats.

Aquesta inquietant taxa demana solucions que filtrin aquestes correus, una tasca de gran complexitat degut a que es poden eliminar correus que podrien ser reals i no pas spam. Doncs ara, aquest filtratge serà més senzill pel que fa a l’ús diari.

Redacció
Redacció 03/11/2008

Mitjançant el cicle de desenvolupament per a la Versió 3 de MailCleaner, l’objectiu ha estat l’ergonomia i l’experiència de l’usuari. ‘Hem fet un bon ús dels nombrosos suggeriments fets pels nostres clients, fet que ens permet millorar dràsticament l’experiència de l’usuari de MailCleaner’, ha explicat Olivier Bourgeois, conseller delegat de Fastnet. ‘La interfície de l’usuari és totalment sobreescrita, de la mateixa manera que el manual de l’usuari. Amb aquestes millores, MailCleaner pot utilitzar-se fàcilment per grans empreses i proveïdors de serveis d’Internet, amb un mínim esforç i formació de l’usuari’.

MailCleaner integra un nombre de diferents tecnologies de font oberta juntament amb algoritmes desenvolupats internament. Per complementar les seves tecnologies, Fastnet aprofita també l’element humà: els enginyers del centre d’anàlisi controlen l’activitat del correu brossa a tot el món, fent múltiples ajustos diàriament a les mesures de defensa de MailCleaner.

Actualment, MailCleaner protegeix centenars de milers d’usuaris. Aquesta solució s’utilitza per una sèrie d’institucions i empreses d’alt perfil, com EPFL, IBM Banking Competence Center, i la companyia francesa Aspheria del grup La Poste. Traduïda a múltiples idiomes, MailCleaner està disponible a una sèrie de països a través de la seva xarxa de socis.