Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

L’Euskadi-Catalunya es jugarà el 28 de desembre

Fa poc menys d’un any, per les mateixes dates hi hagué un apassionant partit entre Catalunya i Euskadi al Camp Nou. Apassionant no tant pel joc i pel resultat, 2 a 2, sinó per l’ambient, la festa, la reivindicació nacional i el ‘bon rotllo’. Doncs ara es pretén fer la tornada del partit a terres basques, concretament a Sant Mamés. El partit es jugaria prop de cap d’any, al 28 de desembre i tot i que de moment tan sols està confirmat extraoficialment, sembla ser que aquest partit portarà cua. Recordem la prohibició de la RFEF al partit entre Catalunya i els Estats Units d’Amèrica.

Redacció
Redacció 13/09/2007

En mig de la polèmica deslligada per la prohibició de la Real Federación Espanyola de Fútbol (RFEF) a la Federació Catalana per a l’amistós contra Estats Units d’Amèrica a l’octubre, fonts de la Federació Basca de Futbol van transcendir extraoficialment que el pròxim 28 de desembre de 2007 es jugarà la volta de l’amistós que ambdós equips ja van disputar en el 2006 (2-2).

L’escenari serà Sant Mamés i s’esperen fortes reaccions. Més encara si tenim en compte que les eleccions presidencials estan molt a la vora i el Partit Popular, que encapçala l’oposició a José Luis Rodríguez Zapatero, critica més que mai les relacions del PSOE amb els independentistes.

Què dirà la RFEF? Si ja no va tenir arguments davant EEUU, ara menys tractant-se que serà en cap d’any.

Segueix el culebrot

La ministra Cabrera excusa el veto de la federació espanyola a l’EUA-Catalunya per problemes de calendari

Els Estats Units pressionaran la FEF perquè els deixi jugar contra Catalunya

La Generalitat creu que el Catalunya-EUA s’ha de jugar “amb o sense autorització” de la federació espanyola

Els clubs catalans s’uneixen al clam contra el veto de la RFEF

La Federació Catalana de Futbol durà als tribunals el vet al Catalunya–EUA si no el reconsideren

L’Estat espanyol veta el partit de la selecció catalana contra els Estats Units