Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Esquerra estrena nou web i portal al vídeo

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha posat en funcionament aquesta matinada el seu nou web. El portal digital, que ja inclou notícies d’actualitat, entrevistes, i informació de les seccions locals, ha incorporat un apartat de vídeo, una galeria fotogràfica i recursos pels visitants com fons d’escriptori amb el logo del partit, de Francesc Macià o de Lluís Companys. El secretari d’imatge i comunicació d’ERC, Josep Vall, ha declarat que ‘aquesta nova pàgina és una aposta multimèdia, perquè dóna prioritat a l’apartat de vídeo amb la incorporació del canal propi EsquerraTV, que ja compta amb una vintena de vídeos’.

Redacció 15/01/2008

Vall ha explicat que la part central del disseny s’ha centrat en augmentar la interactivitat, i destaca que ‘hi haurà la possibilitat de subscripció als titulars de les notícies generades pel partit a més d’incorporar en portada els titulars dels blocs vinculats a la formació’.

Segons el secretari d’imatge i comunicació, aquestes novetats ‘permetran que el lloc web d’Esquerra continuï sent líder dels webs polítics dels Països Catalans, com ho demostren les estadístiques d’Alexa.com, des de fa tres anys’.