Dijous, 13 de maig de 2021 - Edició 1022
La República

Espanya es segueix quedant les nostres victòries esportives

Cal que recordem i ho sap molt bé l’actual Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau,  que Espanya i tot el seu govern, en aquells moments amb govern del PSOE , van destinar milers d’euros, xantatge polític i comercial i altes mesures inconfessables a tombar el reconeixement internacional de l’hoquei català. Aquesta dada avui està demostrada, i fins i tot confirmada pels mateixos autors, malgrat tot, Espanya segueix gaudint de les victòries dels jugadors catalans. 

Redacció
Redacció 02/10/2013

Jugadors catalans obligats a defensar la selecció espanyola sota amenaces al mundial d’Angola

Les imatges de jugadors catalans celebrant la victòria al mundial i veure a les grades banderes espanyoles de gent que segurament ni tant sols coneixien l’hoquei  són  una prova més de l’estil colonialista espanyol. Mes encara, comprovar com els jugadors eren rebuts pel ministre Wert, el mateix que vol espanyolitzar Catalunya, aprofitant una victòria de l’esport català per convertir-lo en una victòria nacional espanyol,  és una ofensa clara a la dignitat de tot un poble.

Si en algun esport tenim el dret a tenir seleccions catalanes, és l’hoquei

Cal començar a obtenir victòries, fa mal a la nostra dignitat comprovar com Espanya no ens perdona, cal una resposta a com des d’Espanya se’n riuen  de que els jugadors catalans guanyin per a Espanya, ells tenen la força, i ara ens toca la dignitat. Prou de victòries espanyoles robades