Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Espadaler diu que la pregunta serà “clara”

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, és l’encarregat d’organitzar el referèndum intern que ha de celebrar Unió Democràtica per posicionar-se al voltant de les eleccions plebiscitàries que s’han de celebrar el 27S. El conseller s’ha mostrat opac en la concreció de la pregunta, però ha dit que està d’acord amb que sigui clara.

Redacció
Redacció 29/05/2015

El conseller Espadaler ha dit que encara s’està treballant en la formulació de la pregunta. Espadaler s’ha compromès a que voti “tota la militància amb voluntat de claredat. No passarà que un cop votat no sabem cap on tirem”. Preguntat pel manifest signat per destacats dirigents del partit i suportat per un miler de militants, Espadaler respecta, però hauria preferit que abans “s’hagués posat en comú sobre la taula de negociacions”, abans de filtrar-ho als mitjans. “Nosaltres farem la consulta interna amb voluntat de continuar sumant dins de CiU”. El conseller ha dit que dimarts hi haurà novetats sobre el tema.

El president del comitè de govern d’Unió, ha llençat un dard també a Esquerra per si decideix acabar pactar amb Ada Colau. Espadaler ha volgut destacar la indefinició de Barcelona en Comú respecte el procés, malgrat UDC pateix del mateix mal “costaria d'entendre que ERC entrés dins del govern d'Ada Colau, que no ha mostrat claredat davant del procés”.