Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Escòcia rebrà el Barça

La bonica terra escocesa serà la que acollirà l’equip blaugrana en un dels viatges que faran els homes de Frank Rijkaard. L’estada a la nació amiga es farà del 23 al 28 de juliol i el Barça s’enfrontarà als equips de Dundee United i el Hearts d’Edimburg. Per cert, les entrades per al Gamper, enguany contra l’Inter de Milà, ja es poden comprar.

Redacció 10/07/2007

Finalment hi ha hagut acord. L’entitat blaugrana ha pactat que finalment seran dos els partits amistosos que disputarà l’equip català a Escòcia. El viatge, que es farà del 23 al 28 de juliol, serà un més de tota la pretemporada del Barça per preparar els pròxims reptes.

L’entrenador Frank Rijkaard podrà fer provatures amb els seus homes contra el Dundee United i el Hearts d’Edimburg. L’equip blaugrana s’entrenarà, a més, al camp de la Universitat de Saint Andrews i s’allotjarà a l’Old Course Hotel, que ha acollit l’Open Britànic i la Copa Ryder de golf.

El Gamper ja ven les entrades

Les entrades per al pròxim trofeu Joan Gamper ja estan a la venda. L’equip convidat, amb qui s’enfrontarà el Barça, serà l’Inter de Milà i el partit es disputarà al Camp Nou el 29 d’agost. A part del partit del Gamper, que arriba a la 42a edició, hi haurà també una gran festa familiar a la tarda i la presentació del primer equip blaugrana.