Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

És un plaer

És un plaer encetar nou canal, i mai tan ben dit…

Redacció
Redacció 13/01/2011

Tenint en compte que deixem enrere un any poc estimulant en tots els aspectes i que les prediccions dels ‘entesos’ i els ànims en general no auguren una millora substancial immediata del panorama haurem d’esmerçar esforços en afavorir el nostre gusto y disfrute que, si més no, i en la majoria dels casos, no costa diners i amb imaginació, fins i tot en fa estalviar.

El sexe i les relacions afectivo-amoroses mouen el món. I no ho dic jo –me’n guardaré prou de posar en boca l’autoria de tal afirmació categòrica- és una qüestió d’evidències històriques, costumistes, fisiològiques i funcionals. Els amors i desamors han desencadenat guerres, per sexe s’ha conspirat i s’ha traït, ha inspirat a grans autors i artistes, ha estat motiu reeixit de festes i tradicions, ens ha nodrit el vocabulari… Tot traspua, directament o indirectament, sexe i, la veritat, si ens hem de posar a parlar d’alguna cosa, què més agraït que divagar sobre quelcom que a la majoria ens agrada? D’entrada, això ja em facilita la tasca que emprenc amb molt de respecte i, sobretot, humilitat.

A Terra Tremenda volem prendre el pols de la nostra sexualitat, de com la vivim i de com hi convivim, de què ens interessa i ens avorreix, de què ens falta, de què ens sobra, de què imaginem i de quina és la nostra realitat. Intentarem abordar, setmana a setmana i en clau catalana, allò que, ja sigui per la voluntat divina que em dóna ser la sotasignat de la columna o a través dels vostres suggeriments i peticions, cregui que pot ésser d’interès didàctic, informatiu o un pur divertimento.

A cau d’orella i xiuxiuejant ens explicarem històries tòrrides; parlarem amb rigor i contingut sobre aspectes relacionats amb les arts amatòries; intimarem amb personatges i personalitats de casa nostra – i si es deixen, despullarem, poc a poc, els seus secrets més ben guardats – i opinarem i analitzarem l’actualitat més sensual de la nostra terra. Sense embuts. Clar i català. Sense deures ni condicions. Perquè ens vindrà de gust i en fruirem. Amb alguns esporàdicament, amb d’altres amb més cadència, espero.

D’una forma o una altra la relació que iniciem de ben segur serà un plaer…