Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Es revisarà la gestió del Bicing per decidir si es manté la concessionària

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest divendres per unanimitat una proposició presentada per el PP que insta el govern municipal a revisar durant tres mesos l’actual gestió del bicing per avaluar els nivells de qualitat i introduir mesures per garantir el bon funcionament del sistema i ‘si s’escau’ la rescissió del contracte amb Clear Channel.

La proposició també contempla la promoció de la revisió dels traçats dels carrils bici així com l’aplicació de les ordenances de circulació. El president del grup municipal del PP, Alberto Fernández, ha manifestat la necessitat de la revisió de la gestió i l’aplicació de les ordenances perquè ‘pot morir d’èxit’.

Redacció
Redacció 03/11/2008

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Francesc Narváez, ha acusat als populars de criminalitzar els ciclistes, però el PSC ha votat favorablement. També ha dit que ‘alguna cosa ha de funcionar bé’ vistes les xifres de gent que s’incorpora al servei. Per la seva banda, Eduard Freixedes, de CiU, ha demanat que la bicicleta ‘s’utilitzi amb cura’. Finalment, l’alcalde, Jordi Hereu, ha explicat que cal reconèixer drets però també fer complir uns deures als ciclistes.