Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Es repartiran 100.000 tríptics informatius per prevenir el càncer de pell entre els banyistes de les platges barcelonines

|

- Publicitat -

Conjuntament amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECAC), la Diputació de Barcelona posarà en marxa durant aquesta campanya d’estiu diferents activitats amb la finalitat de conscienciar la població sobre la necessitat de prevenir el càncer de pell.

Publicitat

Així, s’informarà els banyistes sobre els perills de les radiacions solars i les formes de protegir-se’n. Evitar el sol en hores puntes, utilitzar cremes solars protectores i protegir els infants del sol amb barrets i parasols són alguns dels consells que es faran arribar als banyistes a través de 100.000 fulletons informatius que es repartiran entre els usuaris que visitin els 60 quilòmetres de platja del litoral barceloní.

La Diputació també repartirà més d’un milers de cartells en castellà i català entre els comerços i centres cívics dels municipis del litoral de la demarcació de Barcelona, amb la finalitat de donar també difusió en relació amb la prevenció i la protecció solars, segons ha explicat la diputada en funcions de Salut Pública i Consum, Margarida Dordella.

Per altra banda, també es distribuiran per la platja 95.000 minicontenidors per a la brossa petita i uns cendrers en forma de cucurutxo per mantenir la sorra neta de petita brossa i especialment de burilles, i fomentar així la salut, el civisme i la seguretat a les platges.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial