Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Es presenta la primera pàgina web informativa de la Unió Europea en català

Europa poc a poc es va posant les piles. Encara que no sigui suficient, cada petit pas des dels Països Catalans s’agraeix. I més tenint en compta la passivitat del govern espanyol. La notícia, doncs, és bona. La Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha presentat aquest dijous el nou web de la Unió Europea, que inclou la primera pàgina web informativa de la UE en català. L’acte de presentació s’ha fet aquest migdia a l’Aula Europa de la Comissió Europa a Barcelona i de l’Oficina del Parlament Europeu.

Redacció 25/10/2007

Segons un comunicat de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona (RCEB), aquesta primera pàgina web en català de la Unió Europea ‘demostra l’interès’ de la Comissió Europea per apropar-se a la realitat de cada territori i per comunicar-se amb els ciutadans en la seva llengua. El web de la Representació de la Comissió a Barcelona neix amb l’objectiu de convertir-se en una eina al servei dels ciutadans, les entitats i institucions, i els mitjans de comunicació de Catalunya i les Illes Balears.

Aquest web pretén ser un punt d’informació que expliqui què és, què fa i com funciona la UE al nostre territori. Serà un espai des del qual s’informarà, des d’un punt de vista pròxim, de la funció de la Representació i de l’actualitat de les institucions europees.

imatge