Ernest Maragall(NEC), segon a la candidatura europea d’ERC La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Ernest Maragall(NEC), segon a la candidatura europea d’ERC

Barcelona (ACN).- El líder de Nova Esquerra Catalana (NEC), Ernest Maragall, anirà de número dos a la candidatura d'ERC a les eleccions europees. L'executiva dels republicans ha donat el vistiplau aquest dilluns a la proposta de col·laboració amb NEC i l'exconseller socialista secundarà Josep Maria Terricabras a la llista d'ERC en els comicis del maig. Segons el republicans, el pacte entre ERC i NEC no es limitarà a les eleccions europees sinó que vol anar més enllà. “Respon a la voluntat d'ampliar i sumar un ampli consens des de l'esquerra basat en dos eixos: justícia social i el dret irrenunciable dels ciutadans catalans de decidir el futur del país, explicitat en la consulta del 9-N”, han assenyalat des d'ERC.

Redacció
Redacció 03/03/2014

Acord de llarga durada entre NEC i ERC i noves incorporacions en el futur

Així mateix, Esquerra Republicana de Catalunya ha confirmat que manté converses per “ampliar” aquest espai i “enfortir el projecte de l'esquerra nacional” amb la incorporació de l'impulsor de l'associació Socialisme, Catalunya i Llibertat, Toni Comín, entre d'altres.

Els nervis de Pere Navarro i d’ICV-EUiA contra Junqueras confirmen que l’acord pot ser molt més ampli

Avui mateix tant Per Navarro com des d’ICV-EUiA han fet declaracions contra Oriol Junqueras, veient la situació s’entén els nervis dels dirigents de les dues formacions veient que l’acord entre ERC i diferents sectors provinents del socialisme català va endavant i es pot ampliar en els proper dies i en el futur més proper.
 
 
 

Relacionats