Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

ERC i Reagrupament també aniran junts a Sant Just Desvern

El procés de confluència d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Reagrupament Independentista de cara a les eleccions municipals del 22 de maig es va concretant. A més a més de Barcelona, Sant Cugat, Girona i Puigcerdà, avui s’ha fet públic que les dues formacions també han arribat a un acord a Sant Just Desvern (Baix Llobregat), després d’haver consultat a la seva militància i han rebut el vist-i-plau per detallar aquest acord durant el mes de febrer, segons informen en un comunicat. La voluntat de totes dues formacions ha estat aglutinar totes les forces independentistes del poble, organitzant una candidatura unitària que inclogui el màxim nombre de persones, grups i entitats que vulguin treballar per millorar Sant Just des d’una vessant nacional i centrada en la independència.

Redacció
Redacció 10/02/2011

Per aquesta raó l’acord inclourà Esquerra, Reagrupament i els independents que desitgin sumar-s’hi al projecte, segons informen. En aquest sentit, també s’han mantingut converses amb Solidaritat Catalana per la Independència per intentar apropar postures. Solidaritat, però, ha declinat integrar-se en aquesta coalició.

Esquerra i Reagrupament celebren haver assolit aquesta unitat del moviment independentista a Sant Just Desvern i s’emplacen a treballar per un projecte comú en benefici de tots els santjustencs i santjustenques. A la comarca, les dues formacions també estan negociant a l’Hospitalet de Llobregat i a Molins de Rei per anar junts a les municipals.