Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

ERC desembarcarà a Estremera l’últim dia de campanya

Redacció | A una setmana de les eleccions, els partits polítics intensifiquen els actes de campanya electoral en un context marcat per l'excepcionalitat del moment polític i l'anormalitat democràtica amb candidats a la presó o exiliats a Brussel·les. És el cas d'Oriol Junqueras, candidat a la presidència de la Generalitat per ERC. La formació republicana el té present en tots els seus mítings amb un simbòlic llaç groc sobre una cadira a primera fila. ERC ha volgut anar més enllà i desembarcarà l'últim dia de campanya a prop de la presó d'Estremera. 

Redacció
Redacció 14/12/2017
ERC dedicarà l'últim dia de campanya electoral al seu cap de llista, Oriol Junqueras, que segueix a la presó i no ha pogut participar dels mítings aquests quinze dies.
 
Si l'acte final se celebrarà a Sant Vicenç dels Horts, localitat de residència de Junqueras i d'on va ser alcalde, unes hores abans, els republicans desembarcaran a pocs metres del recinte penitenciari d'Estremera on està el seu cap de llista.
 
L'acte del matí portarà fins a Estremera la número dos de la llista, Marta Rovira, els 15 primers candidats de la llista per Barcelona i els 3 primers de Tarragona, Lleida i Girona, tret de Carme Forcadell, que té activitat al Parlament, i de Meritxell Serret i Antoni Comín que segueixen a Brussel·les.
 
També hi aniran diputats al Congrés i senadors d'ERC. L'acte a pocs metres de la presó pretén ser un punt simbòlic per denunciar que el cap de llista dels republicans continuï en presó provisional de manera injusta.