Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

ERC avisa que si el cementiri nuclear s’ubica a Ascó serà una ‘nova agressió’ a Catalunya

El pacte en matèria d’energia entre PSOE i PP ha fet saltar totes les alarmes en el sí d’ERC a les Terres de l’Ebre que ha alertat que si el cementiri nuclear s’ubica a Ascó, serà una ‘nova agressió a a Catalunya. Des de la formació republicana es recela sobre com s’escollirà la ubicació definitiva del magatzem temporal centralitzat (MTC), alhora que declaren que sempre que socialistes i populars es posen d’acord, és ‘per fotre a Catalunya’.

Redacció
Redacció 20/07/2010

El cementiri nuclear encara no té ubicació, però des de Catalunya ningú està disposat a acceptar-lo. Així ho ha deixat clar Esquerra Republicana de les Terres de l’Ebre, que ha afirmat que si finalment es situa el cementiri nuclear a Ascó, serà una ‘nova agressió’ a Catalunya després de la sentència del TC sobre l’Estatut. La formació republicana ha declarat que sempre que el PSOE i el PP s’han posat d’acord, en referència al pacte en matèria d’energia, ho han fet ‘per fotre a Catalunya’.

ERC presentarà aquest dimarts una interpel·lació al Senat al ministre d’Indústria espanyol per a conèixer el nou calendari sobre l’MTC.