Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Enric Vilert jura el càrrec de president de la Diputació de Girona

“Il·lusió i ganes de treballar”. Així ha volgut definir la nova etapa que comença a la diputació de Girona amb la nove presidència ara en mans d’Enric Vilert, alcalde de Vilabreix (Gironès). L’elecció del president d’aquesta diputació s’ha produït un mes més tard del que estava previst. El candidat de CiU no ha pogut superar a Vilert d’Esquerra..

Redacció 01/08/2007

Enric Vilert, de les llistes d’Esquerra, va jurar el càrrec de president de la Diputació de Girona, després de ser elegit amb els 15 vots de PSC i el seu propi partit. Aquesta elecció s’ha produït amb gairebé amb un mes de retard del que estava previst.

Els problemes han estat els estires i arronses entre les formacions polítiques. El PSC finalment va renunciar a presentar un candidat. El grup de CiU va presentar com a candidat a Gabriel Casas, que al final va obtenir 12 vots. Per la seva banda, Esquerra va presentar Vilert, alcalde de Vilablareix (Gironès), que finalment aconseguí un suport majoritari i ara substituirà al fins avui president, Carles Pàramo (CiU).

En el seu primer discurs, Vilert ha agraït a ERC la seva confiança per presidir la Diputació de Girona i ha afirmat que comença una nova etapa amb “il·lusió i ganes de treballar”.