Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Assange respon l’enèsima manipulació de El Periódico

Poques hores abans que comenci la campanya pel referèndum, el diari d'Enric Hernández repeteix la deriva de les últimes setmanes d'agost amb un nou atac contra una figura destacada que declara el seu suport al dret a vot dels catalans.

Redacció
Redacció 14/09/2017
El director de El Periódico torna a carregar contra Julian Assange després que aquest fes un tuit on afirmava estar “encantat d'ajudar a protegir els drets de les publicacions de la pàgina web del referèndum de Catalunya”.
 

Mitjançant el seu compte de Twitter, Enric Hernández, afirma de manera rotunda que Assange col·labora directament amb la web del referèndum i conclou amb un “ara s'entén tot”.
 

El fundador de Wikileaks, molt actiu a les xarxes, condemna, dia sí dia també, les accions repressives del Gobierno contra el referèndum. Assange concreta: “tenim molta experiència en frenar la censura abusiva”. Tot això després que ahir a la tarda la Guàrdia Civil tanqués la web del referèndum i es fes difusió dels enllaços de la nova web.
 
Recordem que no és la primera disputa entre l'activista i el director del rotatiu. Fa uns dies, Assange va demanar la dimissió d'Hernández per “intentar manipular l'opinió pública” després de la polèmica portada de El Periódico sobre la informació que havien rebut els Mossos sobre l'atemptat de Barcelona i Cambrils.

Julian Assange ha tornat a demanar la dimissió del director de El Periódico després que aquest l'hagi acusat de col·laborar amb la Generalitat.