Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Enèssima avaria de Renfe

|

- Publicitat -

El calvari persegueix els usuaris de Renfe, que humilment intenten anar a treballar o desplaçar-se mitjançant el tren. Així, doncs, des de les 7 h d’avui els trens de la línia C-4 no han circulat entre les estacions de l’Arboç i Sant Vicenç de Calders. Els motius han estat una avaria en el sistema d’electrificació a l’estació del Vendrell (Baix Penedès). No ha estat fins prop de les 10 h que la circulació dels trens s’ha restablert.

Publicitat

Els ja cansats usuaris han tornat a queixar-se de l’absència total de comunicació per part de la companyia. No obstant això, Renfe s’ha excusat i ha informat que oferia als usuaris un servei d’autobusos alternatiu per unir les estacions afectades, així com personal d’informació. Els usuaris, però, no ho han vist suficient.

Per causes “desconegudes” fins al moment, Adif ha explicat que l’avaria s’ha localitzat a la sortida de l’estació del Vendrell. Poc després s’ha paralitzat també la circulació de trens per la via 1 per motius de seguretat . Segons Renfe, han resultat afectats un total de vuit trens.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió