Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Creix el suport a Ernest Benach

|

- Publicitat -

El linxament mediàtic que ha patit el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha recordat els moments més negres de les majories absolutes populars a Madrid, on els mitjans ultres van intoxicar l’ambient anticatalà fins a fer-lo irrespirable. En aquest cas, la pressió dels mitjans espanyolistes ha comptat amb la complicitat d’oportunistes, com Joan Saura, que va denunciar el cost del cotxe de Benach i encara és hora que doni explicacions pels 42 milions d’euros que ha costat la nova seu d’Interior, que això sí, compleix a la perfecció amb els principis del Feng Shui.

Per sort, des del Principat hi han hagut veus diverses que han defensat el dret del president del Parlament a viure a Reus i, per tant, a disposar de comoditats per tal de treballar durant els seus desplaçaments en automòbil. Entre els que han defensat Benach hi ha articulistes de color polític divers, com Víctor Alexandre, Saül Gordillo o Salvador Sostres. Dit sigui de passada, en Sostres, en dels atacs de contradicció que de tant en tant l’ataquen, ha passat de defensar Benach al seu bloc a esborrar l’article on el defensava per dedicar-li dos apunts sagnants.

Publicitat

A la xarxa social Facebook també s’han creat diversos grups de suport a Ernest Benach, com el grup ‘Per què ningú no parla dels 480.000 euros del cotxe de Touriño (PSOE)?‘ (80 adherits), el grup ‘També vull saber quant es gasta el Rei en cotxes!‘ (90 adherits) o el grup anomenat ‘Grup de suport al cotxe del President del Parlament de Catalunya‘. Aquest darrer grup compta amb una seixantena d’adherits, entre els que s’hi compten blocaires de prestigi com Enric I. Canela, a qui vam entrevistar fa unes setmanes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut