Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

En marxa el web de Democràcia Catalana

Després de setmanes en construcció, ja és a la xarxa i totalment operatiu el web de Democràcia Catalana, el flamant nou partit polític de l’expresident blaugrana Joan Laporta, amb el qual pensa unir-se a d’altres formacions independentistes en la ‘Solidaritat catalana per la independència‘ promoguda aquests darrers dies. El nou espai a Internet s’obre amb un vídeo introductori on Laporta saluda el seu equip i es compromet a ‘fer polítiques d’Estat’ des del Parlament. La pàgina permet adherir-se al partit i fer-hi donacions, conté un petit ideari de la formació i dades sobre l’espoli fiscal que pateix Catalunya i els beneficis que comportaria pel país assolir la independència. El web, disponible en català i castellà, contindrà a més els comunicats de l’entitat, i pretén desenvolupar l’ideari polític de la formació de Joan Laporta.

Redacció
Redacció 29/07/2010

‘Polítiques d’Estat’

De moment el contingut del web és incipient i escàs, i només destaca el vídeo de presentació de Joan Laporta, filmat a l’estil del curtmetratge de ficció que simulava el Govern català que va poder-se veure a l’acte d’Estat. La càmera segueix Laporta mentre saluda els seus col·laboradors, i llavors l’expresident blaugrana es dirigeix a l’audiència per explicar que pretén recollir ‘l’esperit’ de la manifestació del 10 de juliol, en concret el clam ciutadà a favor de la ‘unitat’ i la ‘independència’.

La voluntat de Democràcia Catalana, diu Laporta, és fer ‘polítiques d’Estat’ al Parlament de Catalunya, per tal de dur a terme les ‘voluntats majoritàries’ a través d’una ‘coalició amb tots els partits que pensin que Catalunya ha de ser un Estat’.