Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

En marxa el primer sistema de WiFi a autocars de Catalunya

|

- Publicitat -

Chavarría ha explicat que en cap moment del trajecte a Barcelona, ja sigui a través de l’AP-7 per Martorell o a través de l’Autpista Pau Casals hi ha cap tall de connexió. Aquest fet ajuda a la seguretat de la transacció de dades informàtiques.

Segons ha explicat el gerent de l’empresa, el servei és gratuït per tots els passatgers. Sols caldrà demanar al conductor, abans de pujar al bus, la paraula clau per poder connectar-se amb l’ordinador portàtil de cada usuari que ho desitgi.

Publicitat

Actualment, HIFE porta a terme des de Tortosa, l’Aldea, Amposta, Sant Carles, Alcanar, Vinaròs, Benicarló i Peñiscola set expedicions diàries i una expedició diària des de Benicàssim, Oropesa, Maella, Batea, Gandesa, Corbera, Móra d’Ebre, Tivissa, l’Hospitalet a Barcelona.

Amb aquest servei gratuït, HIFE vol fomentar l’ús del transport públic en els desplaçaments a Barcelona. L’oferta, sumada al preu molt econòmic del viatge, des de 8,60 € el bitllet d’anada, fa preveure que el servei tingui molta acceptació entre els usuaris de la línia regular, ha conclòs Chavarria.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut