Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

En Luna se’n va al gimnàs

En tant que membre de la mesa del Parlament, el secretari quart i diputat del PP Rafel Luna i Vivas disposa de cotxe oficial, i segons ha pogut saber directe!cat […]

Redacció
Redacció 02/06/2010

En tant que membre de la mesa del Parlament, el secretari quart i diputat del PP Rafel Luna i Vivas disposa de cotxe oficial, i segons ha pogut saber directe!cat l‘utilitza sovint per anar al DiR de Sant Cugat.

Fins aquí res de nou, només les consideracions ètiques que pugui tenir per cadascú la utilització del cotxe oficial, pagat per tots els catalans, per a usos personals.

El cas és que segons hem pogut saber, aquest dissabte, mentre Luna era al DiR, el seu xòfer va tenir una indisposició i va haver d’anar a l’hospital, deixant el cotxe davant el centre sanitari. En trobar-lo mal aparcat, la grua de Sant Cugat va retirar-lo i va portar-lo a la comissaria dels Mossos i no al dipòsit, com cal fer si es retira un vehicle oficial.

L’episodi es va resoldre mobilitzant dos xofers més del Parlament fins a la comissaria de Sant Cugat, per tal de recollir el cotxe oficial de Luna i tornar-lo al Parlament.