Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

En campanya #26J : Batet(PSOE-PSC) en defensa de les estelades

ACN Lleida .- La candidata del PSC a les eleccions del 26-J, Maritxell Batet, també demana que la delegada del govern espanyol, Concepción Dancausa, i el govern en funcions del PP assumeixin “responsabilitats polítiques” després que un jutge hagi tombat la prohibició d'exhibir estelades a la final de la Copa del Rei de demà diumenge. Batet ho justifica perquè, segons ella”, han intentat “fer un ús partidista i esbiaixat i una interpretació restrictiva de la nostra Constitució i dels drets i les llibertats dels ciutadans de Catalunya”.

Redacció
Redacció 21/05/2016

L’Aplec del Cargol provoca miracles

Respecte a la resolució judicial, la candidata del PSC ha afirmat que “no només la respectem sinó que celebrem que s'hagi produït en aquests termes perquè la defensa dels drets fonamentals i de la llibertat d'expressió un cop més ha pogut ser avaluada i reforçada pel poder judicial”.
 
Cal recordar que aquest divendres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va reclamar públicament la dimissió o, si aquesta no es produeix, el cessament de la delegada del govern espanyol a la Comunitat de Madrid, Concepción Dancausa, un cop el jutge va rectificar la prohibició de les estelades a la final de la Copa del Rei.