Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els XIV premis Butaca de teatre i cinema assoleixen un rècord de participació amb més de 7.000 votants

|

- Publicitat -

L’obra teatral ‘El silenci de mar’ de Jean Bruller, dirigida per Miquel Gorriz, i la pel·lícula ’53 días de invierno’ de Judith Cullell, amb set i cinc nominacions respectivament, són les obres més nominades dels Premis Butaca 2008, ha informat avui l’organització.

En la categoria de teatre, ‘Què va passar quan Nora va deixar el seu marit’ i ‘Els pilars de la societat’, les dues obres de Carme Portaceli, han aconseguit sis nominacions, mentre que l’obra ‘Germanes’ de Carol López ha aconseguit cinc.

Publicitat

El lliurament de premis tindrà lloc al pavelló d’esports de Premià de Mar el 24 de novembre. La gala que reuneix la majoria de professionals del sector, es va fer a Viladecans i a Mataró en les dues anteriors edicions, però aquest any torna al seu lloc d’origen.

Els premis honorífics seran concedits al director Ricard Salvat per la seva trajectòria artística, i a l’empresa d’escenografia Germans Salvador per una vida dedicada al teatre.

En aquesta edició de Premis Butaca s’estrena una nova categoria ‘Composició musical’, relacionada amb la música creada especialment per a un espectacle. En aquest premi es valorarà la partitura especialment concebuda per a un text teatral.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut