Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Els Whiskyn’s s’acomiaden després de divuit anys de trajectòria

La formació musical reusenca Whiskyn’s ha anunciat aquest dimarts una aturada ‘indefinida’ en la seva carrera després de gairebé divuit anys sobre els escenaris. Abans de dissoldre’s, els Whiskyn’s faran una gira de concerts aquest estiu que els portarà per tota Catalunya. El grup es mostra ‘content’ per haver sabut parar ‘en el moment més adient’ de la seva trajectòria i donen les gràcies ‘a tothom que ho ha fet possible fent-nos costat durant tots aquests anys’. Enrere deixen vuit discos editats i més de 500 concerts a les seves esquenes.

Redacció
Redacció 11/03/2009

El grup explica en un comunicat que ‘a hores d’ara’, no saben ‘si serà o no un adéu per sempre’, i apunten que ‘en aquest punt’ de les seves vides necessiten ‘fer una parada en el camí’. Els cinc membres de la banda manifesten sentir-se ‘immensament contents’ per ‘aquests anys plens de concerts i de moments inoblidables que tanta felicitat han aportat’ a les seves vides.

Abans d’acomiadar-se definitivament han anunciat una darrera gira de concerts on tocaran les cançons ‘més representatives’ de la seva carrera i els han acostat al púlibes que més els han acostat al públic.

El grup haurà deixat editats un total de vuit treballs discogràfics: ‘Whisky’ns Cullons’ (Al·leluia Records, 1994), ‘Toc al Dos’ (Al·leluia Records, 1996), ‘Lila’ (Discmedi, 1997), ‘De la nit al dia’ (Discmedi, 1999), ‘Lluny’ (Discmedi, 2001), ‘On’ (Música Global, 2004), ‘Souvenirs’ (Música Global, 2005) i ‘Reus-París-Londres’ (Música Global, 2007).