Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Els treballadors de Seat decidiran en referèndum si se’ls congela el sou per optar a fabricar l’Audi Q3

|

- Publicitat -

Poc abans de les 3 de la tarda d’aquest dilluns, la direcció de la companyia d’automoció ha rebutjat el contingut de la proposta presentada per la representació de CCOO, cosa que ha fet que els membres del comitè d’empresa hagin limitat el debat intern a la proposta presentada per la UGT i acceptada per la empresa el 9 de març passat.

Després d’un llarg debat intern dels representants sindicals que s’ha allargat fins prop de les 7 de la tarda d’aquest dilluns, els membres del comitè han fet una votació que ha donat suport a la proposta d’UGT per 21 vot a favor i 8 en contra.

Publicitat

El comitè d’empresa està format per 21 càrrecs de la UGT, 14 de CCOO i 9 de la CGT. Matias Carnero ha explicat que el resultat de la votació posa sobre la taula la divisió interna de CCOO, atès que en el moment de la votació fins a un total de 6 representants de CCOO han abandonat la reunió, segons ha explicat el dirigent de la UGT.

La pregunta que es presentarà a votació indica que es tracta d’un referèndum vinculant per acceptar o no la proposta presentada el dia 9 d’aquest mes davant el consorci de la direcció. La votació es farà a partir de les 5h45 de la matinada d’aquest dimecres fins a les 2h30 de la nit entre dijous i divendres.

Manolo Gálvez de CCOO ha manifestat a l’ACN que la congelació salarial ‘no està condicionada’ a l’adjudicació del Q3 per part de la direcció del grup Volkswagen i que aquesta condició ha estat imposada per la direcció de Seat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut