Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els treballadors de Port Aventura faran cursos d’atenció al públic en català

|

- Publicitat -

El personal de l’empresa rebrà tres modalitats de cursos al llarg d’aquest any i del 2009 que giraran al voltant de la millora de la qualitat del servei de banquets, la millora del servei dels restaurants dels hotels, i la millora de la qualitat del servei als restaurants del parc temàtic. En total, uns 100 treballadors es beneficiaran dels cursos en el que resta d’any.

Els primers 54 cursos que s’han dut a terme fins a la data d’avui han tingut una molt bona acollida. Un total de 387 participants de 36 nacionalitats diferents i 119 restaurants de tot Catalunya han valorat molt positivament aquesta primera experiència.

Publicitat

El curs consta de 20 hores lectives, 10 de les quals dedicades a qualitat de servei i atenció al client i les altres 10 a vocabulari i recursos lingüístics. Les sessions es distribuiran en una primera part de vocabulari, construccions lingüístiques bàsiques i teoria professional, i una segona part amb dinàmiques de grup i simulacions de servei.

El destinatari del programa és el personal sense formació específica en atenció al clent i servei d’hostaleria i amb pocs coneixements de català. La superació del curs donarà dret a la certificació de les competències assolides per part de la Secretaria de Comerç i Turisme.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut