Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Els titulars informatius de Catalunya Ràdio, a Ràdio Tele-Taxi

Catalunya Ràdio i el Grup Tele-Taxi han arribat a un acord perquè l’emissora musical Ràdio Tele-Taxi enllaci en connexions horàries amb els titulars de les hores en punt de Catalunya Informació. D’aquesta manera, l’emissora informativa de referència líder a Catalunya tindrà presència continuada de forma habitual a Ràdio Tele-Taxi, ampliant l’abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals als milers de persones que conformen l’audiència d’aquesta popular fórmula musical arreu de Catalunya i Andorra.

Redacció
Redacció 18/03/2016

Tele-Taxi, una eina d’integració

El president del Grup Tele-Taxi ha valorat l’acord en aquests termes: “Des del 1982, Ràdio Tele-Taxi ha esdevingut una valuosa eina d’integració i normalització d’uns col·lectius arribats d’arreu de l’estat. Avui, 34 anys després, esdevé una cadena de referència nacional, una història d’èxit. Amb l’acord signat amb Catalunya Ràdio, ampliem la nostra oferta radiofònica incorporant-hi els informatius amb més audiència i credibilitat del país.”

Apropar el rigor de l'actualitat i la informació de servei a oients d'una de les emissores privades més escoltades a Catalunya

“El servei públic de Catalunya Ràdio i el prestigi dels seus informatius incrementen l'audiència i el seu impacte social gràcies a la penetració que Ràdio Tele-Taxi ha demostrat i certificat històricament entre àmplies capes de població de l'àrea metropolitana de Barcelona i del conjunt del territori”, defensa Saül Gordillo. “És un acord aparentment clàssic en el format, però molt ambiciós en la mesura que aproparà el rigor de l'actualitat i la informació de servei a oients d'una de les emissores privades més escoltades a Catalunya.”

L’emissió íntegra dels butlletins horaris de Catalunya Informació de dilluns a divendres

L’acord, que aquest matí han signat el fundador i president del Grup Tele-Taxi, Justo Molinero, i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, farà possible l’emissió íntegra dels butlletins horaris de Catalunya Informació de dilluns a divendres a les 2h, 4h, 8h, 10h, 12h, 16h, 18h, 22h i 24h; i dissabtes i diumenges a les 2h, 4h, 6h, 10h, 16h, 18h, 20h, 22h i 24h.

Un model de referència informativa, líder i pioner
 
Catalunya Informació, emissora pionera a Espanya i referència informativa a Catalunya, es caracteritza pel rigor, la immediatesa, la flexibilitat i l'agilitat. Des de la seva creació, l'any 1992, aposta pel servei públic i la informació de servei. Aquest model d'èxit queda contrastat amb una audiència consolidada i reconeixements de prestigi com el Premi Ondas dels anys 2002 i 2010, i el Premi Nacional de Comunicació del 2009. La professionalitat dels Serveis Informatius també ha estat reconeguda amb el Premi Ràdio Associació de Catalunya i el Premi Nacional de Comunicació, entre d’altres.