Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Els ridículs del PP al Parlament

Sessió de control al Parlament català i una vegada més les mateixes preguntes d’un PP en hores baixes que intenta buscar un cos a cos amb el president Mas o amb els membres del govern sense èxit. La presidenta del PP ha volgut posar el dit a la nafra sobre la situació d’emergència de les finances de la Generalitat i ha fet el ridícul. Camacho ha insistit per enèsima vegada el govern d'Espanya és l'únic que dóna diners a la Generalitat i ha retret al president que es gasti 1.400 milions en la campanya “Preparats”, quan en realitat són 1,4 milions, no és la primera vegada que la presidenta del PP es fa un embolic amb les xifres, cosa que deixa clar el nivell de la popular. 

Redacció
Redacció 03/06/2015

Millo, l’insultador professional

El popular Enric Millo tampoc ha sortit gaire ben parat de la seva pregunta parlamentaria al conseller Mas Colell, després d’acusar al Govern d’actuar amb “un comportament pervers, indecent i menyspreable” per utilitzar el mal estat de les finances com a arma electoral, Mas Colell s’ha apiadat d’ell: “Ai, senyor Millo, quin paperot li fan fer!” i ha afegit que amb la feina que fa al PP  podria reclamar “un paper més lluït”, 

Coto l’il·luminat

El diputat José António Coto no ha volgut ser menys i ha protagonitzat la frase del dia en la seva intervenció contra el projecte de llei d'ordenació dels cossos tributaris d'adscripció exclusiva a l'Agència Tributària de Catalunya. Coto ha començat la seva intervenció intentant dibuixar l’escenari polític a Catalunya després de les eleccions i ha començat amb la frase:  “El telón de acero se situa en la Plaza de San Jaime”, i ha augurat que es prepara un estranya aliança que portarà als comunistes a banda i banda de la plaça Sant Jaume.

Milián, demagògia a dojo

Abans el diputat del PP Juan Milian ha reclamat al conseller Homs que el Diplocat es pagui “els viatges independentistes de plaer” de la seva butxaca i així  no haurien de retallar en residències a Catalunya. El diputat ha posat en qüestió el paper del Diplocat  i Homs li ha respost que es miri les despeses de les ambaixades espanyoles abans de parlar i que el PP faci al Congrés un “pronunciament” com el que va aprovar el parlament de Dinamarca.