Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Els Pets faran un concert a Second Live

A vegades pot fer mandra anar a un concert i més si comença a fer fresca com ara. La possible solució? El món virtual. I és que Els Pets són el primer grup català que oferirà un concert virtual al món paral·lel del 3D. Second Live acollirà doncs el directe de cançons com Bon dia, Pantalons curts, genolls pelats o temes del seu nou disc Com anar al cel i tornar. I això no és tot, el concert inaugurarà un espai virtual del centre Illa Diagonal, l’Illa Stadium. Amb aquesta actuació, que acabarà amb un xat amb els components del grup.

Redacció
Redacció 08/11/2007

Els Pets han decidit que, encara que es facin grans, la tecnologia no els suposa cap problema. Al revés en faran un bon per la seva promoció ja que el grup català amb més pistonada oferirà avui dijous a les 22:00 hores un concert al món virtual Second Live. Així es convertiran en la primera banda catalana en actuar en directe al món 3D, un univers paral·lel en el qual trobem cada vegada més interessos del món real.

A més hi ha excusa i de la bona, el concert servirà per inaugurar L’Illa Stadium, un camp de futbol vinculat a l’espai que l’Illa Diagonal i que ja té una de les xarxes socials més importants d’Internet. Tal com ha anunciat la seva discogràfica, al recital del grup de Constantí no faltaran clàssics com Bon dia, Pantalons curts, genolls pelats o temes del seu nou disc Com anar al cel i tornar. En acabar, hi haurà un xat amb els components del grup i signatura virtual de samarretes.

Amb aquesta actuació, que acabarà amb un xat amb els components del grup, es vol recuperar de nou l’actualitat en un món virtual que, malgrat la seva popularitat, encara té algunes limitacions que el fan inaccessible per a segons quins col·lectius, amb ordinadors que no són prou potents o connexions que no permeten fer-ne un ús prou fluïd.