Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Els partits catalans recorren a les noves tecnologies per captar el vot

|

- Publicitat -

Les noves tecnologies irrompen amb força a la campanya electoral. Esquerra, per exemple ha instal·lat a algunes zones de Barcelona pantalles de plasma en les quals es reprodueix un vídeo amb la imatge de l’alcaldable, Jordi Portabella, que exposa als transeünts les seves propostes per a la capital catalana. Portabella va gravar quatre vídeos diferents en els quals planteja diferents temes, com la seguretat, la conciliació, la cohesió social i l’ús del català.

Publicitat

Els republicans compten amb tres sets que instal·len cada dia en diferents ubicacions de la ciutat. El propòsit d’aquesta iniciativa és que, durant les dues setmanes que durarà la campanya electoral, es recorrin 84 punts diferents.

El mòbil a campanya

Més enllà de les cadenes d’e-mails o de les cadenes de SMS, hi ha polítics que faciliten el seu telèfon per facilitar el contacte directe amb els cituadans. Aquest és el cas del socialista Salvador Gausa, del PSC a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), que facilita el seu número de telèfon mòbil a tanques i cartells. També difon un número de telèfon Montserrat Mundi, de CiU a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental).

La pàgina web d’Esquerra és la més visitada

La pàgina web d’Esquerra és la més visitada durant la campanya electoral, segons un estudi realitzat per l’empresa de mesurament d’audiències en línia Netsuus. El 22,2% dels internautes que han utilitzat els portals dels partits polítics catalans han visitat la pàgina del partit independentista.

La segona posició del ‘rànquing’ l’ocupa la pàgina del PSC, amb un 17,8%, mentre que CiU i Ciutadans comparteixen la tercera plaça amb un 13,3% de l’audiència, seguits per ICV, que ha obtingut 8,9% dels internautes. La pàgina web menys visitada és la del PP de Catalunya, amb un 1,1% del total dels usuaris.

imatge
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió